ELSA Bucharest | Campania 2% pentru ELSA București
916
page-template-default,page,page-id-916,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
CAMPANIA 2% PENTRU ELSA BUCUREȘTI

Știm că pentru a obține profesioniști în orice domeniu este nevoie de o împărțire proporțională între cunoștințele teoretice și deprinderile practice ale unui student, asta înseamnă o repartizare de 50%, respectiv 50%. De aceea studenții care activează în ELSA București și organizează pentru colegii lor concursuri de procese simulate, negocieri simulate, concursuri de eseuri menite să dezvolte atât abilitățile de redactare, cât și să încurajere cercetarea juridică, seminare și conferințe pe domenii de interes, discuții în plen între profesioniști și studenți, stagii de practică juridică, vizite instituționale, traininguri pentru dezvoltare de soft-skills, și alte asemenea proiecte, investesc 100% din profesionalismul și dedicarea lor în activitatea din asociație. Dar 100% nu-i destul!

Pentru ca proiectele lor să fie 102% calitative au nevoie de ajutorul tău! Redirecționând 2% din impozitul pe venit către ELSA București ai un aport indirect la cunoștințele practice și viziunea socio-culturală pe care viitorul tău avocat, consilier juridic sau magistratul în fața căruia te vei pezenta peste ceva vreme le-ar putea deține. Ajută-ne să ne ajutăm colegii să știe și să devină mai mult!

Mai jos găsiți formularul în format digital în care trebuie să introduceți doar datele personale.