ELSA Bucharest | Portfolio Categories Interdepartamental
87
archive,tax-portfolio_category,term-interdepartamental,term-87,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

ELSA Day

ELSA Day este un eveniment internațional, care constă într-o zi în care întreaga rețea ELSA evidențiază importanța drepturilor omului, prin teme ca egalitatea de gen. Studenți din întreaga Europă organizează evenimente care reflectă viziunea ELSA și sloganul „All different, all together”. Scopul acestui eveniment este să atragă atenția asupra diversității, a importanței respectului dintre sexe și a faptului că, indiferent de gen, fiecare dintre noi aduce o contribuție valoroasă în societate.

Drum în Drept

Fiind singurul ghid de carieră juridică din România, este unul dintre proiectele de anvergură ale ELSA București, devenit deja tradiție, întrucât se află în proces de elaborare cea de-a cincea ediție. Scopul principal al proiectului este acela de a-i sprijini pe studenții la Drept în alegerea celei mai potrivite cariere juridice. “Drum în Drept” se dorește a fi o ”hartă” care să îi ajute pe tinerii absolvenți de Drept să aleagă “calea” cea mai bună dintre opțiunile pe care le oferă carierele juridice. În centrul proiectului se află o revistă care adună în paginile sale poveștile de viață și de carieră ale unor veritabili profesioniști ai Dreptului, din arii de activitate diferite, sfaturi și secrete profesionale oferite de juriști cu experiență, precum și oportunități de continuare a studiilor juridice sau de completare a lor prin mijloace de educație non-formală.